Vintergryde med skinketern

Vintergryde med skinketern, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jjdesign

Indsendt :      Red :
Vintergryde med skinketern, billede 4 Vintergryde med skinketern, billede 1 Vintergryde med skinketern, billede 2 Vintergryde med skinketern, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Skinkekød i tern
1 tsk. Gurkemeje, stødt
2 tsk. Paprika
2 spsk. Chili mild, stødt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
4 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
2 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
2 Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
20 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
   
Kulør
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Læg kødet i en skål, rør alle krydderierne sammen med olien og hæld over kødet lad det trække nogle timer gerne natten over i køleskabet.

Rens alle grønsager og pil og halver løget. Snit det hele i tynde skiver.
tag en gryde smelt margarinen, tilsæt alle grønsager og løg, svits i ca. 5-10 min, hældes tilbage i en skål.

Derefter hældes olien fra kødet i gryden sammen med kødet det svitses til det har en lysebrun overflade, tilsæt vand og bouillon terning koges i ca. 1 time til kødet er godt mørt.

Derefter tilsættes grønsags blandingen, kulør, tilsæt meljævning efter ønske og smages til med salt og peber.

Tips:

server: med ris/pasta og grønt salat og brød. eller kartofler/kartoffelmos nem, billig og lækker ret, som børn også selv kan lave.





karakterer:
Opskriften er vist 45769 gange,
og udskrevet 786 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 17995 (4284 kcal)
KJ pr. Pers. 2999 (714 kcal)
Vægt ialt 5493 gram
Vægt pr. Pers. 915 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 327 KJ (78 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 2.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu