Kanelstang 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Henny Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gær, sukker og salt røres sammen,ægget tilsættes, smørret smeltes og blandes med mælken og tilsættes i passende temperatur. tilsidst tilsættes melen, til dejen slipper fingerne.
Hæve et lunt sted i 30 min.
Fyld: blødt ikke helt smeltet smør røres med brun farin og kanel til en ensartet masse. Dejen deles i 3, rulles ud i en firkant og fyldet tilsættes, rul så dejen sammen og lig dem på i en brændepande, gerne en med lidt sider på. Klip så skrådt ned i dejen, og vip flapperne til hver sin side. Efterhæve i ca. 10 min Bages ved 200 grader i 20-25 min, til de er gylden brune. Tips: Pynt med glasur. God fornøjelse. |
|
Opskriften er vist 28858 gange,
og udskrevet 625 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-04-30 13:44:58 Hvorfor deles dejen i 3, når der kun er 2 stænger? Har jeg misset noget? anonym - 2017-11-27 18:47:29 Kan den fryses?, anonym - 2015-11-06 17:32:21 Nemt, velsmagende og nok til at bespise en mindre hær. Philip "b4kerman" jensen - 2010-07-20 15:05:06 se det er den helt rigtige opskrift, som lært lige fra levnesmidel/kokke skolen, jeg vil med glæde lve denne og give karakter, men har en ide om at jeg ikke bliver skuffet:) Karsten N - 2010-04-17 15:16:03 Den er perfekt, det passer med 4 dl. mælk! Prøv også at tilsætte kagecreme og et drys hakket chokolade i fyldet. Rent 10-tal :o) anonym - 2008-12-08 16:43:52 4 dl tror det er 1/4 dl |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne