Varm remouladesovs (Nem)
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret smeltes i en lille gryde, melet røres i.
Sødmælk tilsættes lidt efter lidt under konstant omrøring.
tilsæt remouladen og smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 281038 gange,
og udskrevet 4951 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (113 stemmer) |
|
Kommentarer Elsebet Maarup - 2019-10-28 07:32:11 Det er den bedste 'bog' at finde lige det jeg skal bruge. Altid lige meget hvad jeg skal lave af mad. Super simpelthen. anonym - 2017-06-20 11:13:01 Det er jo ligesom når man laver en alm hvis sauce og tilsætter remoulade Lilly. - 2012-02-15 20:12:21 Har hørt at man også kan tilsætte Picalilly, men hvor køber man det? Det skulle give en fantastisk smag. anonym - 2011-11-19 17:00:32 Jeg kom 100 gr. syltede agurker i, så kunne manden også lide den. Anja - 2011-02-07 11:49:55 Super skøn til frikadeller..(når man ikke kan li brun sovs) Fik opskriften fra min datters børnehave, hvor det bare var et stort hit imellem børnene. anonym - 2010-12-17 14:18:59 dejlig til fiskepinde, som børnebørnene elsker...... anonym - 2010-09-02 16:28:37 rigtigt godt, og så nogle nye kartofler til anonym - 2010-05-24 17:04:49 Den er god og nem at lave, mine 3 drenge var vilde med den og manden også ;) Mosegaard Skovbrug - 2010-04-10 15:38:36 Lidt frisk dild ved servering skader på ingen måde anonym - 2009-06-16 17:11:03 Alletiders til Lakse frikadeller, tak for det. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne