Kostekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : yallahwulf Indsendt : Red : |
|
|
fløde, sirup og margarine smeltes sammen i en gryde.
når det er smeltet skal resten blandes i. bages 5-6 minutter ved 200 grader de hviler på pladen i ca. 25 sekunder derefter lægges de på et rent kosteskaft således at de bliver til et U. |
|
Opskriften er vist 6351 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne