Caspers fars pastaret
Indsendt af : S-Maria Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Svits bacontern i en pande med høj kant eller en gryde (helst med non-stick belægning). Baconen må ikke blive sprød, men skal nu heller ikke være for "rå". Når baconen har fået den rette konsistens, hældes overskydende stegevæsker fra (ellers bliver retten for salt) og skinketern tilsættes og steger med lidt. Herefter tilsættes finthakket hvidløg som svitser et kort øjeblik for at afgive smag. Hæld piskefløde på (personligt syns jeg at 1/4 ltr. er for lidt og 1/2 ltr. for meget, men det er en smagssag) og tilsæt grøn pesto. Lad saucen koge til den er blevet godt cremet - smag til med peber og evt. salt - dette bør dog ikke være nødvendigt. Når pastaen er færdig hældes vandet fra og pastaen og saucen blandes sammen. Serveres med salat og/eller kogte/råstegte grøntsager. Tips: Har forsøgt at erstatte fløden med andre alternativer, men det bliver bare ikke det samme lækre resultat. Så de der er lidt fløde-forskrækkede må bare spise lidt mindre af pastaen og flere grøntsager. |
|
Opskriften er vist 16739 gange,
og udskrevet 382 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (24 stemmer) |
|
Kommentarer MLA - 2012-09-28 14:20:01 Tak til Casper's Far ;-) Og S-Maria :-) Bo - 2012-03-08 13:05:03 Mums. Retten smager super godt og er nem at lave. :) Hans - 2012-02-07 17:10:05 kort sagt: Hurtig genial ret. :-) MUMS! Mads - 2009-09-28 17:34:29 Den her ret er den bedste ret i verden! Elsker den, hver gang min mor ikke ved hvad vi skal ha'! Caspers fars pastaret! PRØV DEN |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne