Sellerifisk

Sellerifisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Knoldselleri
2-3 æg
 rasp
 smør
 
Opskrift:
Skræl en knoldselleri.
Skær den i passende tykke skiver
(ca. en halv sentimeter)
Vend skiverne i sammenpisket æg.
Vend derefter skiverne i rasp.
Steg skiverne i rigeligt fedstof til de er gyldne og spøde

Tips:

Serveres med kartofler(stegte i ovn eller på pande - uhm), ris eller andet, salat/div. grønt efter smag og behag + evt. en rigtig god flute.





karakterer:
Opskriften er vist 5507 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-06 14:47:37
Man kan bruge pastinak eller persillerod i stedet for - skære dem på langs og dyppe dem i en dej af mel, vand og salt/peber (som en tyk pandekagedej) inden man drysser dem med rasp. Så har man en vegansk erstatning for fiskefileter - og de smager bare helt vildt godt! :) F.eks. på smørrebrød..