Sellerifisk
Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri Indsendt : Red : |
|
|
Skræl en knoldselleri.
Skær den i passende tykke skiver (ca. en halv sentimeter) Vend skiverne i sammenpisket æg. Vend derefter skiverne i rasp. Steg skiverne i rigeligt fedstof til de er gyldne og spøde Tips: Serveres med kartofler(stegte i ovn eller på pande - uhm), ris eller andet, salat/div. grønt efter smag og behag + evt. en rigtig god flute. |
|
Opskriften er vist 5534 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2009-12-06 14:47:37 Man kan bruge pastinak eller persillerod i stedet for - skære dem på langs og dyppe dem i en dej af mel, vand og salt/peber (som en tyk pandekagedej) inden man drysser dem med rasp. Så har man en vegansk erstatning for fiskefileter - og de smager bare helt vildt godt! :) F.eks. på smørrebrød.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne