Brødkage
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Hvedebrødet rives, røres op med fløde, æggeblommer, rosiner og kardemomme. Hviderne piskes og vendes i. Kommes på panden med rigeligt smør. Sættes over svag ild. Spises med sukker.
|
|
Opskriften er vist 23468 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne