Durum brød
Hovedingrediens : Mel - Durummel Indsendt af : pernillejoy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
bland det sammen og æltes godt sammen.
Lad det hæve i mindst 12 timer i køleskabet, gerne 24 timer.
Dejen deles til 2 brød som efterhæver på plade i 3 timer. Ridses, pensles med vand og drysses evt. med mel. Bages ved 220 grader C alm. ovn i ca. 25 minutter. |
|
Opskriften er vist 42053 gange,
og udskrevet 614 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2015-05-25 12:25:31 Kan de laves til boller? Camilla - 2015-05-24 13:07:53 Kan de laves til boller? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne