Durum brød

Durum brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 2 Brød
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Hovedingrediens : Mel - Durummel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : pernillejoy

Indsendt :      Red :
Durum brød, billede 4 Durum brød, billede 1 Durum brød, billede 2 Durum brød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
15 gram Gær, frisk
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

500 gram Durummel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
Opskrift:
bland det sammen og æltes godt sammen. Lad det hæve i mindst 12 timer i køleskabet, gerne 24 timer.

Dejen deles til 2 brød som efterhæver på plade i 3 timer.

Ridses, pensles med vand og drysses evt. med mel.

Bages ved 220 grader C alm. ovn i ca. 25 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 42055 gange,
og udskrevet 614 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14867 (3539 kcal)
KJ pr. Brød 7433 (1769 kcal)
Vægt ialt 1623 gram
Vægt pr. Brød 811 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 916 KJ (218 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 0.8 gram
Kulhydrat 45.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-05-25 12:25:31
Kan de laves til boller?

  -   2015-05-24 13:07:53
Kan de laves til boller?