Broccolisalat 08
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt af : Lene B Indsendt : Red : |
|
|
Del broccolien i buketter og kog den i 2 minutter (al dente). Skyl hurtigt i koldt vand (så kogningen stopper)
Dryp broccolien godt af. Læg den på et fad, pynt med meget tynde skiver rødløg eller meget finthakket rødløg. Drys med rosiner Dressing på, vend drys med solsikkefrø til sidst. Tips: God som rustik salat til kød og kartofler, fx. oksekød - og lynhurtig! |
|
Opskriften er vist 13859 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer John Johansen - 2016-07-19 09:03:43 Det giver en god smag, hvis man rister solsikkekernerne på en tør pande. Ristet Bacon i små stykker er også godt! :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne