Nemme, lækre og luftige havreboller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
|
|
Gæren opløses i den lune vand, æg og havregryn blandes i, sammen med 1/3 af melen og margarinen.
Derefter tilsættes salt og sukker og resten af melen tilsættes til dejen er lind og lækker, den må gerne klistre lidt. (rør evt. i røremaskine) Lad dejen hæve i ca. 30 min. Ælt dejen igennem og form ca. 20 boller. De lægges på bradepander med bagepapir og efterhæves i ca. 30 min. imens varmes ovnen til 200 gr, gerne varmluft. Bollerne bages i ca. 15 min. Tips: Er meget fedtfattige og kan godt bruges i forbindelse med en kur. Havregryn indeholder mange fibre og bollerne er derfor gode til at holde maven sund og tarmene igang. |
|
Opskriften er vist 89922 gange,
og udskrevet 1291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Merete - 2017-09-26 14:46:39 Hold opskriften, så er den perfekt Jane - 2016-11-13 12:32:38 Super nemme og super lækre... Ida Madsen - 2016-06-30 14:44:32 De smager så lækkert og er meget nemme og hurtige at lave. Winnie - 2016-01-23 10:24:00 Suuuper gode boller, fryser dem og tar ud efterhånden, lunes i ovnen og så er de som nybagte. W anonym - 2015-06-21 09:54:45 Det er godt nok nogle dejlige boller og de er så nemme at lave, de kan helt sikkert anbefales ;-) Jeg kom ca. 150 gram fuldkornsmel i så de blev lidt grovere (kom det tilsvarende mindre hvedemel i), hvilket absolut ikke gjorde dem dårligere. Herhjemme er de et stort hit i madpakken med noget lækkert i :-D Nico - 2015-05-12 20:26:04 De er mega lækre. 😄👍👏 anonym - 2012-02-27 19:09:16 Tilsatte gulerøsser, Mums de blev gode!! første portion med havregryn der nogensinde er blevet så luftige og lækre Sheila - 2011-03-05 16:47:21 Helt enig! Virkelig lækre boller! Louise - 2009-08-04 22:32:16 Det er de mest luftige boller som indeholder havregryn, jeg nogensinde har smagt!! hold da helt op de er GODE!! :D de kan helt sikkert anbefales! :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne