Brownies med valnødder (eller uden)
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt af : Millux Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader, ( ikke varmluft!)
Kom smør og chokolade i en gryde, kog det til det er smeltet. Selvom det er meget flydende, skal det være sådan :) Når det er smeltet, skal det køles af, så stil det på en kold kogeplade. Pisk - med en elpisker - sukker og æg sammen til en luftig æggesnaps. Tag derefter en ske, og put resten af de tørre ingredienser i ( kakao, hvedemel, og hakkede valnødder). Rør det rundt med en ske. Der efter skal du hælde chokoladen i. Rør det hele rundt. Tag en dejskraber - eller en ske- og put hele dejen over i en smurt form. Fordel dejen i formen, og sæt kagen ind i ovnen i 35 min. Tip: Hvis du vil have en lækker chokolade glasur, kan du blande Bage Kakao, flormelis og lidt vand, så bliver det en god glasur. Tips: Tip2: Hak gerne lidt chokolade og kom det i dejen hvis du ikke eller gerne vil have valnødder :) God fornøjelse ! |
|
Opskriften er vist 17115 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-06-05 15:00:28 Det er lidt mærkeligt at der kun er to og at det bare er kage der er skåret ud sara - 2011-08-02 17:04:47 kan jeg få den samme opskrift bare med 10 pers.? brownies elskeren - 2010-09-25 20:31:36 du glemte at skrive hvad ovnen skal stå på |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne