Fedtfattig aspargessuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Skyl aspargeserne og knæk evt. tørre ender af.
Snit dem i passende korte stykker og blanchen dem i 5 - 10 min. Bring bouillonen i kog.
Lad aspargeserne dryppe af på et viskestykke. Kom dem straks i en forvarmet terrin og hæld bouillonen over.
Drys med lidt hakket kørvel og server friske croutoner til. |
|
Opskriften er vist 34744 gange,
og udskrevet 347 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne