Brunch
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : Nanna Pedersen Indsendt : Red : |
|
|
Rør æg og mælk til en ensartet masse. Bland salt og peber i. Smelt margarinen på en pande ved svag varme. Hæld æggemassen på. Skrab fra bunden efterhånden som æggemassen stivner.
Imens steges 4 stykker bacon. ingen fedtstof, da bacon indeholder rigeligt fedtstof i sig selv. Derefter steges 6 cocktailpølser på panden. Ved svag varme, ellers flækker pølserne. Rist 2 stykker toastbrød på en rister, eller i ovnen (grill). hold øje-for det går hurtigt ved den høje varme. Tips: Anret det hele på en stor tallerken og spis evt. lidt ketchup til og smør til brødet. |
|
Opskriften er vist 27213 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne