Kanelsnegle (børnes farvorit)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Dej :
1) Lun mælken i en lille gryde - mælken skal være lillefingervarm 2)Hæld mælken i en skål og rør gæren ud heri. tilsæt de øvrige indgredienser (gem lidt mel ca. 2 dl.) 3)slå dejen godt sammenmed en grydeske. Dæk skålen med et låg eller viskestykke og stil dejen til hævning et lunt sted i ½ time. Fyld : 4) Rør sukker, smør og kanel godt sammen 5) Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt godt igennem 6) del dejen i 2 dele. Rul hver del ud til en firkantet plade på 25 x 40 cm. - med en kagerulle. Fordel fyldet på de 2 dejplader 7) Rul dem fra den lange side til en roulade og skær hver roulade i 15 stk. 8) Lad sneglene efterhæver i ½ time og tænd ovnen på 225. 9) pensl dem med æg og bag dem midt i oven i ca. 10 min |
|
Opskriften er vist 16055 gange,
og udskrevet 474 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer martin og lillebror - 2013-05-11 12:45:46 Hvor meget mælk skal der bruges fordi det står ikke ved ingredienser? anonym - 2012-01-22 12:24:45 Sikker på dette er en lækker opskrift, men hvor meget mælk skal man bruge? Åse - 2010-08-12 09:46:51 Måske 2 dl mælk, er mit bud, og 9 dl mel? anonym - 2010-03-02 13:48:15 Hvor meget mælk???? anonym - 2010-01-23 16:11:09 Der er ikke skrevet hvor meget mælk der skal i.Det står kun i fremgangs måden at der skal mælk i, men ikke hvor meget. mig - 2009-01-24 09:15:29 I har skrevet forkert ved mel og mel ved dejen annika og freya - 2008-11-19 14:49:27 rigtig lækker mums gode snegle |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne