Kanelsnegle uden brun farin

Kanelsnegle uden brun farin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 Portioner

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
2 dl.hvedemel
50 g.gær
100 g.blødt smør
2 æg str. mellem
0.5 tsk.kardemomme
2 spsk.sukker
0.5 tsk.groft salt
9 dl.hvedemel
 
 Fyld:
150 g.blødt smør
1 dl.sukker
1 spsk.stødt kanel
 
 Pensling:
 sammenpisket æg
 
Opskrift:
Dej :

1) Lun mælken i en lille gryde - mælken skal være lillefingervarm
2)Hæld mælken i en skål og rør gæren ud heri. tilsæt de øvrige indgredienser (gem lidt mel ca. 2 dl.)
3)slå dejen godt sammenmed en grydeske. Dæk skålen med et låg eller viskestykke og stil dejen til hævning et lunt sted i ½ time.

Fyld :

4) Rør sukker, smør og kanel godt sammen
5) Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt godt igennem
6) del dejen i 2 dele. Rul hver del ud til en firkantet plade på 25 x 40 cm. - med en kagerulle. Fordel fyldet på de 2 dejplader
7) Rul dem fra den lange side til en roulade og skær hver roulade i 15 stk.
8) Lad sneglene efterhæver i ½ time og tænd ovnen på 225.
9) pensl dem med æg og bag dem midt i oven i ca. 10 min





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle

karakterer:
Opskriften er vist 39628 gange,
og udskrevet 940 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-02-22 14:49:11
Det er 2 dl. Mælk der skal i og ikke 2 dl. Hvedemel som der står i starten af opskriften

  -   2009-01-07 14:27:48
Skal der ikke stå 2 dl mælk istedet for 2 dl mel i første linie ??

  -   2008-05-27 15:31:18
det er de bedste kanelsnegle mor har bagt, uhmmm -uhmmm. lækkert at få når man kommer hjem fra skole