Kanelsnegle uden brun farin
Indsendt : Red : |
|
|
Dej :
1) Lun mælken i en lille gryde - mælken skal være lillefingervarm 2)Hæld mælken i en skål og rør gæren ud heri. tilsæt de øvrige indgredienser (gem lidt mel ca. 2 dl.) 3)slå dejen godt sammenmed en grydeske. Dæk skålen med et låg eller viskestykke og stil dejen til hævning et lunt sted i ½ time. Fyld : 4) Rør sukker, smør og kanel godt sammen 5) Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt godt igennem 6) del dejen i 2 dele. Rul hver del ud til en firkantet plade på 25 x 40 cm. - med en kagerulle. Fordel fyldet på de 2 dejplader 7) Rul dem fra den lange side til en roulade og skær hver roulade i 15 stk. 8) Lad sneglene efterhæver i ½ time og tænd ovnen på 225. 9) pensl dem med æg og bag dem midt i oven i ca. 10 min |
|
Opskriften er vist 40050 gange,
og udskrevet 945 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Michelle - 2015-02-22 14:49:11 Det er 2 dl. Mælk der skal i og ikke 2 dl. Hvedemel som der står i starten af opskriften Mette - 2009-01-07 14:27:48 Skal der ikke stå 2 dl mælk istedet for 2 dl mel i første linie ?? mads og magnus - 2008-05-27 15:31:18 det er de bedste kanelsnegle mor har bagt, uhmmm -uhmmm. lækkert at få når man kommer hjem fra skole |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne