Kylling på kartoffelbund
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : Nette mor Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl kartofler og skær dem i skiver(nye kartofler skrubbes kun). Kom dem i en bradepande.
Løg pilles og skæres i halve ringe, hvidløg hakkes fint og rosmarin hakkes groft. Det blandes med kartofler. Vand, olie, salt og peber vendes i kartoffel-løg blandingen. Rengør kyllingen, del den i 8 stykker, og krydr med salt. Læg dem ovenpå kartoflerne. Drys paprika ovenpå. Kyllingen sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn og steger ca. 1 time eller til kartoflerne er møre. Tilsæt eventuelt lidt mere vand hvis det fordamper. Serveres med en god salat og et stykke groft brød. Tips: En ret som er populær når man skal have gæster. Alt i en bradepande, og et ryddeligt køkken, og så smager den pragtfuld. |
|
Opskriften er vist 96083 gange,
og udskrevet 1819 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (30 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-06-27 19:51:03 Tager man skindet af kyllingen? anonym - 2012-04-07 14:29:41 Kan man godtbare bruge kylling filet i stedet? Plet - 2011-02-22 16:00:16 Bare man gennem steger både kylling og kartofler, må de gerne lægges sammen anonym - 2010-03-20 16:01:51 Må man godt lægge rå kylling oven på rå kartofler? er det ikke noget med fjerkræ skal steges for sig selv? Brumbassen - 2009-08-21 18:46:15 Det er super nemt :) og lækkert jeg havde ikke lige noget rosmarin men vi puttede bare noget af det krydderi på som vi kan lide :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne