Kogt torskerogn med smeltet smør
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rognen skylles og pakkes evt ind i alufolie eller madpapir.
rognen lægges i en gryde og dækkes med vand, salt og eddike tilsættes.
Vandet bringes langsomt i kog og rognen koger 40-45 minutter, er det en meget stor rogn skal den have tæt på en time.
Rognen servers med hvide kartofler, smeltet smør, hakkede æg, hakkede rødbeder, grov fiskesennep og revet peberrod. |
|
Opskriften er vist 53632 gange,
og udskrevet 1625 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne