Purkage

Purkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
7 æg
125 g.sukker
60 g.rismel
65 g.kartoffelmel
 
Opskrift:
Æggene røres skummende med sukkeret. Melet vendes forsigtigt i. Bages i ovnen v. 180 grader ca. 30 min. Af denne portion bliver to kager.

Tips:

Udtrykket purkage stammer fra Hesselager. Kagen hedder tidligere pudderkage, fordi der bruges puddersukker til den. Før kransekagernes tid (sidste halvdel af 1800-tallet) serveres altid purkage til et glas vin til fest.

Kagen smager godt som tærtebund med frugt ovenpå.





karakterer:
Opskriften er vist 17325 gange,
og udskrevet 239 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu