Purkage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Æggene røres skummende med sukkeret. Melet vendes forsigtigt i. Bages i ovnen v. 180 grader ca. 30 min. Af denne portion bliver to kager.
Tips: Udtrykket purkage stammer fra Hesselager. Kagen hedder tidligere pudderkage, fordi der bruges puddersukker til den. Før kransekagernes tid (sidste halvdel af 1800-tallet) serveres altid purkage til et glas vin til fest. Kagen smager godt som tærtebund med frugt ovenpå. |
|
Opskriften er vist 17325 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne