Majssuppe
Indsendt : |
|
|
1. Pil løget og hak det fint.
2. Skær peberfrugten over på tværs og fjern frøene. Skær den ene halvdel i små stykker. 3. Hæld 4 dl vand i en gryde og bring det i kog. Smuldr bouillonterningen ned i vandet og rør rundt, indtil den er opløst. Sæt bouillonen til side. 4. Kom olien i en gryde og varm den op. Steg de hakkede løg og peberfrugtstykkerne i ca.5 min. Rør hele tiden for at undgå at de bliver brune og brankede. 5. Hæld løg- og peberblandingen og majsene i en blender. Blend indtil blandingen er jævn. 6. Hæld blandingen i gryden og tilsæt bouillonen. Lad suppen småkoge i ca.5 min. Indtil den er varm. 7. Hæld kaffefløden i og smag til med salt og peber. Skær resten af perfrugten i tynde skiver og brug dem som pynt på suppen. Tips: Kold suppe på en varm sommerdag er det forfriskende med en kold suppe. Lad suppen køle af og sæt den derefter i køleskabet et par timer før den serveres. |
|
Opskriften er vist 12063 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-07-27 16:05:30 Suppen smager fantastisk, og den ville smage endnu bedre, hvis majsene fra direkte fra majskolben. Som tilbehør kan man have ristet rugbrød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne