Tortillaer
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Hæld mel og salt i en skål og
rør olien i med en ske. Rør lidt efter lidt 4 spsk. varmt vand i indtil blandingen hænger sammen som en dej. Sørg for at bordet er helt rent. Drys lidt mel på bordet og ælt dejen indtil den er glat. Del dejen i fire stykker. Tril en kugle af et stykke dej og tryk den flad. Drys lidt mere mel på bordet og kagerullen. Rul kuglen til en cirkel indtil dejen er så tynd som den kan blive uden at gå i stykker. Varm en stegepande indtil den syder når du stænker en dråbe vand på den. Læg tortillaen på panden. Steg tortillaen i 1 minut, vend den og steg den på den anden side et ½ minut. Pres hele tiden tortillaen ned mod panden med fx et fladt grydelåg i en passenden størrelse for at undgå at der dannes luftbobler i dejen. Læg den bagte tortilla på en tallerken. Steg de andre tortilla på sammen måde. Tips: Opbevaring at tortillaer Tortillaerne kan enten fryses eller opbevares i køleskabet til senere brug. Læg et stykke smørrebrødspapir mellem hver tortilla så de ikke hænger sammen. Lad dem køle af og læg derefter stakken af tortillaer i en plasticpose. |
|
Opskriften er vist 5926 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Madpigen - 2015-02-03 10:37:08 De bliver ikke særlig store. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne