Bjørns græske farsbrød

Bjørns græske farsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Bjørns græske farsbrød, billede 4 Bjørns græske farsbrød, billede 1 Bjørns græske farsbrød, billede 2 Bjørns græske farsbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.oksefars
1 æg
100 g.fetaost
12-15 sorte oliven uden sten
1 knsp.rosmarin
1 knsp.Salvie
0.5 tsk.hvidløgssalt
 peber
 
Opskrift:
Alle ingredienserne æltes godt sammen og farsen formes til et brød. Lægges i et fad smurt med olivenolie og hæld gerne lidt olivenolie over brødet også. Sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 40-45 minutter.

Serveres med flødekartofler og tomatsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 58836 gange,
og udskrevet 1033 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-26 16:16:40
Den er så lækker denne ret. Til at blive helt salig af :D Tak for at du har delt den med os :)

  -   2009-06-14 16:35:14
Virkelig god, kom også soltørrede tomater i samt lidt af væden/olien fra tomaterne

  -   2008-03-11 08:54:29
Feta og oliven hakkes groft inden de æltes i farsen