Bjørns græske farsbrød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alle ingredienserne æltes godt sammen og farsen formes til et brød.
Lægges i et fad smurt med olivenolie og hæld gerne lidt olivenolie over brødet også.
Sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 40-45 minutter.
Serveres med flødekartofler og tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 58836 gange,
og udskrevet 1033 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Gry Porse - 2010-10-26 16:16:40 Den er så lækker denne ret. Til at blive helt salig af :D Tak for at du har delt den med os :) Anita 12-6-2009 - 2009-06-14 16:35:14 Virkelig god, kom også soltørrede tomater i samt lidt af væden/olien fra tomaterne Per - 2008-03-11 08:54:29 Feta og oliven hakkes groft inden de æltes i farsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne