Kyllingelår med basilikum

Kyllingelår med basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pia S.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4-6 kyllingelår
1 lille squash
1 porre i tynde skiver
2 fedhvidløg
1 håndfuld hakket basilikum
2 tomater
 salt
 peber
 rosmarin
3-4 dl.vand
 
 evt.en håndfuld bredbladet persille til pynt
 
Opskrift:
Brun lårene i olivenolie, tilsæt salt, peber og hvidløg, lad brune lidt med. Hæld vand ved og lad simre under låg i ca.20 min.

Tilsæt basilikum og porreringe, og lad simre yderligere ca. 15 min. Når lårene er færdige tages de op og holdes varme. Lav en sovs af snasket.

Læg evt. lårene tilbage i sovsen ved servering og pynt med persillen.

Tomaterne halveres, drysses med salt-peber og rosmarin. Steges ca.5-10 min. i lidt olivenolie.

Serveres med en god kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 7130 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu