Skattekonens pølsegryde
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : karina Indsendt : |
|
|
Pil løget, skræl gulerødder og kartofler og skær dem i skiver. Margarinen smeltes på panden og løgene brunes let. Krydderier, vand, gulerødder, kartofler og tomatpuré hældes i og retten snurrer under låg i 30-40 min. indtil kartoflerne er møre. Pølserne skæres i skiver og varmes med i retten ca.10 min. Retten kan serveres med klippet purløg. |
|
Opskriften er vist 5588 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne