Abrikos- og svesketærte

Abrikos- og svesketærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.hvedemel
100 g.smør eller margarine
50 g.flormelis
1 æg
 
 Fyld:
100 g.sukker
50 g.smør eller margarine
50 g.finthakkede svesker eller abrikoser
1 æg
 som røres sammen til en ensartet masse
 
Opskrift:
Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.

Dejen rulles ud i ca. ½ cm’s tykkelse og lægges i en smurt lagkageform ca. 22 cm. i diameter, og fyldet fordeles henover.

Bages på ovnens nederste rille ved 200 grader C i ca. 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Når kagen er lidt afkølet, tages den ud af formen og anbringes på en bagerist. Frugterne lægges på kagen. Husblas smeltes i vandbad og røres i saften, som er blandet med sherry. Når saften er ved at stivne, hældes den over frugterne, og kagen pyntes evt. med flødeskum i kanten.

Tips:

814





karakterer:
Opskriften er vist 16200 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-08-13 15:30:06
Der mangles der vist noget i denne opskrift, læs sidst afsnit hvor meget af hver indgrediens skal der til ?????