Abrikos- og svesketærte
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
Dejen rulles ud i ca. ½ cm’s tykkelse og lægges i en smurt lagkageform ca. 22 cm. i diameter, og fyldet fordeles henover. Bages på ovnens nederste rille ved 200 grader C i ca. 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når kagen er lidt afkølet, tages den ud af formen og anbringes på en bagerist. Frugterne lægges på kagen. Husblas smeltes i vandbad og røres i saften, som er blandet med sherry. Når saften er ved at stivne, hældes den over frugterne, og kagen pyntes evt. med flødeskum i kanten. Tips: 814 |
|
Opskriften er vist 16200 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2008-08-13 15:30:06 Der mangles der vist noget i denne opskrift, læs sidst afsnit hvor meget af hver indgrediens skal der til ????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne