Ananaskage 04
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof og sukker røres sammen.
Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen.
Bagepulveret sigtes sammen med melet og heri blandes mandler, rosiner og de afdryppede ananasterninger.
Det hele blandes i massen og røres til en ensartet dej.
Den færdigrørte dej hældes i en smurt og melet springform ca. 22 cm i diameter og bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i 30 minutter og derefter yderligere 45 minutter ved 200 grader C. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når kagen er lidt afkølet, tages den ud af formen og sættes til afkøling på en bagerist. Pyntes med chokoladeglasur og valnøddekerner. Tips: 794 |
|
Opskriften er vist 8836 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne