Fynsk honningkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Smør og farin røres godt. Æggeblommerne tilsættes I ad gangen. Honning og krydderier røres i og tilsidst de piskede æggehvider. Smøres ud i en bradepande, pensles med æg, pyntes med halve mandler og bages ved jævn varme I time. Kagen smager bedst, når den har ligget i en stenkrukke eller i et porcelænslågfad i 4-5 dage.
|
|
Opskriften er vist 14002 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne