Rosenbrød 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Gæren plukkes ud i små stykker i melet.
Fedtstoffet hakkes heri.
Salt, sukker og den svagt lunkne apollinaris tilsættes.
Dejen æltes blød og smidig.
Formes til tykkes pølser, ca. 6-7 cm. lange og klippes med en saks, 4-5 hak i hvert brød stilles tildækket på et lunt sted til hævning. Pensles med æg eller fløde, og drys evt. salt, kommen eller birkes på. Bages ved 250 grader C i 7-8 minutter. Ved servering flækkes brødene, smøres med smør og kan yderligere gøres festlige med salatblade, tomatskiver, skinke og pølse. Tips: 227 |
|
Opskriften er vist 6337 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne