Varmrøget laks med hvidløg
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : webassen Indsendt : Red : |
|
|
Laksefileterne pensles med lidt olie
dernæst knuses hvidløg hen over fileterne lidt salt og peber efter behag Briketterne lægges som indirekte grillmetode røgsmuld ca. 1 spsk. pr filet fyldes i et stykke stanniol og lukkes til prik huller med en gaffel på oversiden lægges direkte på briketterne fileterne lægges modsat briketterne bundventil skal være helt åben vent med at lægge låg på til det begynder at ryge øverste spjæld skal være halv åben lad det nu ryge i ca. 6 til 8 min VELBEKOMME Tips: Hvis man er f.eks. 8 personer er det 2 stk. stanniol man fylder og lægger briketter i hver sin side |
|
Opskriften er vist 17562 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-11-01 15:31:47 Godt gået, pragtfuld forret, smager guf, helt ideel for en weber fan |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne