Kyllinggryde 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler Indsendt af : juma35 Indsendt : Red : |
|
|
skær kyllingestrimlerne midt over og brun dem i en gryde med bacontern. Når kødet og baconen er brunet kommes hvidløg salt/peber og krydderier i, der røres lidt rundt så krydderierne sætter sig fast. Hæld de hakket tomater og cocosmælken i og rør rundt. Lad simre på svagt blus i ca. 30 min.
kom cocktailpølser i de sidste 5 min, så skindet ikke springer. Jævn evt. sovsen med sovsejævner, hvis du syntes den er for tynd. Tips: server med ris eller pasta flute og grøn salat. Smager himmelsk |
|
Opskriften er vist 17140 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne