Lagkage med daim
Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Daimcreme:
Bræk daim’en i mindre stykker, kom den og fløden i en gryde. Lad chokoladen/daimen, smelte ved svag varme, sæt derefter massen i køleskabet til næste dag. Det er vigtigt at daimfløden får lov til at køle helt ned, ellers vil den ikke kunne piskes til "flødeskum". Næste dag: Fordel stykker af ananas på lagkagebundene, pisk chokolade/daim cremen og fordel den mellem bunden gem lidt til siderne, kom evt. glasur på toppen. Tips: Jeg plejer normalt ikke komme glasur på toppen, men gemmer lidt af chokolade/daim cremen i stedet. |
|
Opskriften er vist 81497 gange,
og udskrevet 911 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (48 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2023-05-08 16:30:18 Den typiske fejl er at cremen ikke får lov at køle helt ned inden den piskes, så derfor er det vigtigt at den er på køl natten over, om det så er 12 eller 24 timer Svend - 2023-05-07 13:10:08 Cremen kunne ikke piskes tyk. Måske er Dajms recept ændret siden 2008 Jeg måtte kassere det og køre i Brugsen efter Dr Ötkers kagecreme. Annette Fibiger - 2016-10-27 19:24:25 Når du skriver 4 pakker daim hvad mener du så? Er det 4 dobbelt daim, enkelt daim eller nogle af de små daim? V. H. Annette Kamille - 2012-03-01 14:54:28 Virker også rigtigt godt med jordbær. Edith - 2008-10-29 23:27:57 rigtig lækker lagkage, med den dejlige creme, som man kan bruge til en anden dessert også. jeg købte ananasmos som jeg hældte lidt af saften af først,det var fint. min karakter er 10. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne