Hvidkålsbudding
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fedtfattig opskrift Indsendt af : IDC Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hvidkålen snittes groft og koges til den er mør. Hæld kogevandet fra og gem det.
Kødet røres med æg, rasp, vand, hakket løg, salt og peber. Hvidkål og fars lægges lagvis i et ildfast fad. Det øverste lag skal være hvidkål. Pensel evt. med flydende margarine. "Buddingen" sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca 1-1½ time. Sovs: Der laves en opbagt sovs af mælk, vand fra kålen og stegesky fra "buddingen". Der serveres kogte kartofler og rødbeder eller asier til. Tips: Hvis der er en rest til overs smager den næsten bedre dagen efter, skåret i skiver og stegt på panden. |
|
Opskriften er vist 60642 gange,
og udskrevet 786 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Ernst - 2020-09-13 18:29:46 Har fået denne ret af og til som ung Larver denne ret i dag bare lækkert anonym - 2009-10-23 16:22:57 Ok..Bortset fra der ikke skal løg i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne