Oldemors æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne koges med det vand, der hænger ved dem, og vaniljen til en god kompot. Æblemassen hældes i et ovnfast fad.
Smør og sukker røres godt. Æggeblommerne røres i tillige med det revne franskbrød. Til sidst blandes de piskede hvider forsigtigt i. Massen lægges over æblekompotten. Lidt hakkede mandler og nødder drysses over. Til sidst hældes piskefløden over. Bages v. 180 grader i ca. 1 time. Spises lunken eller kold med flødeskum og gelé. |
|
Opskriften er vist 23804 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne