Muslingesuppe

Muslingesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Muslingesuppe, billede 4 Muslingesuppe, billede 1 Muslingesuppe, billede 2 Muslingesuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.blåmuslinger
1 porre (det hvide i den, fint hakket)
2 skalotteløg, finthakket
3 fedhvidløg, hakket
1 kvisttimian
2 spsk.olie
3 dl.hvidvin
7,5 dl.hønsebouillon
10 trådesafran
 salt
 friskkværnet peber
 
 Garniture:
0.25 porre
1 lillegulerod
 
Opskrift:
Muslingerne renses godt med en stiv børste. Hvis nogle ikke lukker sig kasseres de.

Porre, skalotteløg, hvidløg og timian svitses i olien i en stor gryde. Hvidvin og bouillon tilsættes og bringes til kogepunktet. Muslingerne tilsættes og suppen koger under låg 8-10 min. Idet muslingerne herunder vendes et par gange med en ske
Muslingerne tages op og holdes varme i en skål. Hvis nogle ikke har åbnet sig kasseres de også.

Suppen sigtes gennem et klæde, tilsættes safran, og gives et opkog og smages til med salt og peber.

Porre og gulerod til garniture snittes i tynde strimler og arrangeres med muslingerne i varme tallerkner. Den skoldhed suppe hældes over retten. Serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 116270 gange,
og udskrevet 3046 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu