Muslingesuppe
Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Muslingerne renses godt med en stiv børste.
Hvis nogle ikke lukker sig kasseres de.
Porre, skalotteløg, hvidløg og timian svitses i olien i en stor gryde. Hvidvin og bouillon tilsættes og bringes til kogepunktet. Muslingerne tilsættes og suppen koger under låg 8-10 min. Idet muslingerne herunder vendes et par gange med en ske Muslingerne tages op og holdes varme i en skål. Hvis nogle ikke har åbnet sig kasseres de også. Suppen sigtes gennem et klæde, tilsættes safran, og gives et opkog og smages til med salt og peber. Porre og gulerod til garniture snittes i tynde strimler og arrangeres med muslingerne i varme tallerkner. Den skoldhed suppe hældes over retten. Serveres straks. |
|
Opskriften er vist 116269 gange,
og udskrevet 3046 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne