Chokoladetrøffelkage 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Pia Indsendt : Red : |
|
|
1. Smør, chokolade og sukker smæltes i et vandbad og afkøles til en grødagtig konsistens.
2. Rør herefter 10 æggeblommer i chokolademassen. 3. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i massen. 4. Mellem 1/2 og 2/3 af massen bages i en smørsmurt, sukkerstrøet form. 5. Når bunden er afkølet smøres den sidste del af chokolademassen oven på. 6. Kagen stilles i køleskabet i min. ét døgn. Tips: Bages i 45min. ved 170 grader. |
|
Opskriften er vist 9732 gange,
og udskrevet 116 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne