After Eight Kage 03
Indsendt af : Nanna Indsendt : Red : |
|
|
Kom piskefløden i en gryde og giv den et opkog sammen med after eight (Gem 8 stk. til pynt). Rør det godt sammen og stil det koldt, gerne i et køleskab, til dagen efter.
Riv chokoladen fint. Planemargarine, sukker, vaniljesukker, og salt røres med håndmikseren til en luftig creme, rør æggeblommerne i en af gangen. Chokolade, nødder og bagepulver blandes og røres i. Æggehviderne piskes stive og vendes i. Kom dejen i en smurt springform på 26 cm. og bag ved 175 Grader i 35-40 min. Pisk flødeminten stiv og kom det oven på den kolde kage, lad det stå2 timer koldt. Del appelsinerne og pisk fløden stiv. Pynt kagen med flødetoppe, appelsinstykker og drys lidt kakao over lige inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 37204 gange,
og udskrevet 665 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Mia - 2010-07-07 16:56:05 Dejlig bund! Flødeminten var dog for kraftig til min smag, men den kan vel laves med mindre næste gang. Kæresten syntes den var fantastisk! Og så ser den lækker og præsentabel ud. Virkelig ærgerligt der intet billede er her. Dorte - 2009-10-29 12:54:57 Jeg synes det er ret irriterende kage. Jeg kunne ikke få flødeminten pisket stiv. Så ingen kage til os. Troede den var så lækker. Øv annebanne - 2009-09-16 22:05:10 Desværre er der piskefløde i, ikke godt til mælke allergi ?? - 2008-05-04 12:50:58 super kage!! Bamseline Esbjerg - 2008-03-28 11:03:11 Rigtig dejlig kage. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne