Spicy Tomat og tunspaghetti
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : sweet_deedee Indsendt : |
|
|
Kog pastaen al dente, i mens:
Varm en stor pande med 3 ss olie, kom hvidløg og ansjospasta i og steg 1 minuts tid. Rør brødkrummerne i og rist til det er mørkt gyldenbrunt. Rød persillen i og tag det af varmen. På en anden pande kommes 2 ss olie på og løg og chiliflagerne. Steg i ca. 4-5 min. Kom tunen i og fordel det i gryden i små stykker. Kom tomat i og rør rundt, lad det simre i 5-6 min og smag til med salt og peber Tips: Kom spaghettien i saucen og ved servering komme brødkrummerne på toppen NB Brødkrummer: Man kan også tørre brød i ovnen og skære skorpen fra og så smuldre det eller banke det med en kagerulle i en pose til rasp. |
|
Opskriften er vist 3245 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne