Risbudding med frugt
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Hæld risene i en gryde med 1 dl koldt vand, bring det i kog og lad det simre, til al væsken er fordampet. Tilsæt mælk, bring atter gryden i kog og lad det simre i 45 minutter, eller til risene er meget bløde og cremede. De afkøles.
Tilsæt vaniljeessens og sukker til risene. Pisk ricotta-osten let og vend den i buddingen. Den stilles i køleskab i 1 time. Fordel en tredjedel af risbuddingen i seks høje glas, hæld en skefuld tyttebærsauce oveni og gentag processen, afslut med risblanding. Den stilles i køleskab, til den serveres. |
|
Opskriften er vist 4651 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne