Risbudding med frugt

Risbudding med frugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.ris til budding
1.1 l.skummetmælk
1 tsk.vaniljeessens
3-4 strøgne spsk. sukker
2 dl.Ricotta, friskost
12 strøgne spsk. tykkebærsauce
 
Opskrift:
Hæld risene i en gryde med 1 dl koldt vand, bring det i kog og lad det simre, til al væsken er fordampet. Tilsæt mælk, bring atter gryden i kog og lad det simre i 45 minutter, eller til risene er meget bløde og cremede. De afkøles.

Tilsæt vaniljeessens og sukker til risene. Pisk ricotta-osten let og vend den i buddingen. Den stilles i køleskab i 1 time.

Fordel en tredjedel af risbuddingen i seks høje glas, hæld en skefuld tyttebærsauce oveni og gentag processen, afslut med risblanding. Den stilles i køleskab, til den serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 4651 gange,
og udskrevet 107 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu