Kartoffel selleri suppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : bet Indsendt : Red : |
|
|
varm olien i en gryde
tilsæt grønsagerne tilsæt bouillon og lad det små koge til grønsagerne er møre blend suppen og tilsæt piskefløden kog den op og smag til med salt og peber Tips: bacontern og purløg kommes i inden servering spis brød til |
|
Opskriften er vist 38498 gange,
og udskrevet 879 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer kurt.valentinsen - 2014-04-21 16:05:18 Hej bet!!! Er du sikker på, at det ikke skal være 1 liter boullion, i stedet for 1 dl. som du har opgivet i din opskrift? Leo - 2013-09-03 20:23:43 Er rigtig god,men hvor meget bouillon skal der i? For 1 dl. er for lidt Anja - 2009-12-02 13:14:50 Vil man lave suppen mere fedtfattig, så undvære olien og bare kog grøntsagerne + brug maizena 7% fløde. Den bliver lige så lækker og cremet. Jeg brugte ikke bacon. JOC - 2009-01-08 02:41:13 Fantastisk suppe, normalt er jeg ikke så vild efter selleri, men blev virkelig overrasket og synes det er en af de bedste supper jeg har smagt. Vi brugte hakket persille i stedet for purløg, skal helt sikkert lave den igen, stort 10 herfra. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne