Fars æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Smørret røres med sukkeret og æggeblommerne. Heri kommes rugbrødet og de piskede hvider.
I bunden af et ildfast fad lægges et lag kogte æbler uden væde. Derover hældes cremen og tilsidst 3/4 l fløde. Bages ved jævn varme, til den slipper kniven. Spises kold med flødeskum på. Bages dagen før, den skal bruges. |
|
Opskriften er vist 23991 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lisa - 2005-01-01 01:01:01 Er dette hvad de kaldte Bondepige med Slør anonym - 2005-01-01 01:01:01 3/4 l fløde ... kan det nu passe :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne