Havregrynsbund
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt af : Margot Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienserne blandes og bages i den form, som desserten skal serveres i. 20 min. ved 175 grader. Når bunden er afkølet dækkes den med et lag hindbær, derefter vaniljeis og til sidst et lag marenge som toppes med mandelsplitter.
Sættes ind under grill (eller meget varm ovn) til toppen er gyldenbrun. Pas meget på, at den ikke bliver sort. Tips: Opskriften, som stammer fra Frisko Is fra engang i 70'erne, blev efterlyst af Inger Stricker fra Snekkersten i juli 2007. |
|
Opskriften er vist 22476 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Martin - 2008-07-22 15:55:24 Som Mor plejede at lave den. :) Nu skal jeg forsøge at lave den til konen. Mange tak. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne