Kalvebov med karry og rodfrugter
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov Indsendt : |
|
|
Svits karry og paprika i lidt fedtstof og brung bov eller kamstegen godt heri.
Skræl gulerødder, persillerødder og kartofler. Skær dem i tern. Kom rodfrugterne ved kødet og tilsæt bouillon, fløde og hakkede tomater. Stegen skal være dækket af væde. Lad det hele simre til kødet er mørt. Ca. 2 timer. Tag kødet op. Skær det i skiver og kom tilbage i sovs. Retten kan evt. jævnes lidt. Tips: Du kan undlade kartoflerne og i stedet komme lidt flere gulerødder og persillerødder ved. I så fald serveres retten med løse ris. |
|
Opskriften er vist 11200 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer gosh - 2011-06-15 09:57:30 Der skulle stå Kalvebo eller Tykkam - selvfølgelig ikke kamsteg :-/ |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne