Sirupskager
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sirup Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Smør, sukker og krydderier kommes i et fad og overhældes med kogende sirup. Når det er afkølet, røres æg og mel i. Dejen står nu til næste dag. Den rulles ud og skæres i firkanter, der pyntes med en halv mandel. Bages ved 180 grader.
|
|
Opskriften er vist 32172 gange,
og udskrevet 378 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Rita - 2011-12-01 16:38:26 undrer mig over hvormeget muskat og nelliker der skal i ? og en ca. tid i ovnen ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne