Nem iransk gryderet med kalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunfilet Indsendt af : AD Indsendt : Red : |
|
|
Retten laves i en sauterpande
Kalkun filetterne brunes på begge sider i olien og krydders med rosmarin og timian filetterne tages af panden appelsinsaft, svesker æbler, løg og bouillon og hvidvin tilsættes og bringes til at koge. Herefter tilsættes kalkunfiletterne igen og koger med indtil de er møre. Koger ca. 10-15 minutter, under låg. Retten skal ikke koge så længe at æblerne og sveskerne koger ud. Æblerne og svesker skal helst være synlige uden at koge ud i saucen. Til sidst tages panden af varmen og køler let af. Smørret tilsættes og må ikke koge. Hvis retten er kogt alt for tør tilsættes yderligere væske fra appelsin og vin og hvis saucen er alt for tynd jævnes retten med maizena. Serveres med ris og en iceberg salat med appelsinfiletter, agurker i skiver og mozzarellaost, dressing af olivenolie og appelsinsaft, salt og peber. Tips: Dressingen er jeg ikke helt sikker på til salaten. Havde egentlig forestillet mig noget med safran, men ved ikke lige hvordan. måske nogen har en idé ? |
|
Opskriften er vist 18303 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jane - 2009-09-03 10:11:33 Ang. Dressing. Hvad med bare at bruge appelsinsaften fra en appelsin, mere kompliceret behøver det ikke være, det smager godt, især hvis appelsinen er sød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne