Tarteletter med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingen renses for evt. blodrester og skylles grundigt.
Kyllingen kan koges helt, men den kan sagtens klippes eller skæres i mindre stykker så den ikke fylder så meget i gryden. Dækkes med vand og bringes i kog. Skum grundigt af og tilsæt salt og koger ca. 30 minutter eller til kyllingen er mør. Kyllingen kan fint koges uden grøntsager Af grøntsager kan bruges gulerødder, løg, persillerod, pastinak, knoldselleri, evt. top af knoldsellerien og porre. Og det ville været et fint sted at få brugt grøntsagsrester. Suppevisk kunne være toppen af en pore, toppen af knoldselleri samt persille eller timian. og så et par laurbær. Når kyllingen er kogt mør fiskes den op, og stilles til afkøling, så du kan holde ud af plukke kødet fri af benene. Den kan også koges dagen før, men pil kødet af benene inden det stilles i køleskabet. Suppen kan koges videre hvis man ønsker en kraftigere bouillon. Bouillonsigtes, hvis der bliver overskud kan det fryses ned til senere brug. Aspargeserne drænes, vandet gemmes, ca. 3 dl. Kyllingekødet ca. 500 g. skæres i passende små stykker. Stuvning: Smørret smeltes i en gryde. Tilsæt mel og rør det i, lad det riste let inden aspargesvæde samt hønsebouillon tilsættes under konstant omrøring. Tilsæt piskefløde og kog op. Smag til med salt og peber. Stuvning skal være tykkere end du lige tror da der stadig er en del være i aspargeserne. Til slut tilsættes aspargessnitter og kyllingekød. Tarteletterne lunes 4-5 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Fyldet kommes i og de er klar til servering. Tips: Beregn 3 tarteletter pr. person. |
|
Opskriften er vist 76269 gange,
og udskrevet 434 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne