Bjørns After Eight is
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sukker og vand koges op til sukkeret er smeltet og tages af varmen.
After Eight puttes i den varme sukkerlage og røres rundt til al chokoladen er smeltet.
Æggeblommerne piskes godt og chokolademassen hældes i og det piskes godt sammen. Piskefløden piskes stiv og vendes i chokolademassen. Hældes i form og sættes i fryseren mindst 4 timer. |
|
Opskriften er vist 24196 gange,
og udskrevet 411 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Emma - 2011-12-28 13:55:27 det smager bare godt Per - 2008-03-11 17:17:54 På det store billede har vi brugt kerner fra granatæble og kvarte passionfrugt, isen har vi froset ned i muffinsforme. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne