Shetlansk farsfad

Shetlansk farsfad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kirsten meyland

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.Lammefars
750 g.oksefars
1 lille hvidkål
4 store fed hvidløg
2 store rødløg
1-2 spsk.tørret rosmarin ( eller smag)
 salt
 peber
250 g.hytteost
250 g.revet mozzerella
 
Opskrift:
Farsen røres sammen ( som alm frikadellefars) med æg og mel.
salt, peber og rosmarin tilsættes.
lad kødet hvile 1 time på køl.
hvidkål og løg skæres i tern ( på str. med en femmer). det dampes i let saltet vand i ca. 4 - 6 min.
fars og kål ligges nu i en smurt bradepande i lag skiftevis.
der sluttes af med osten hen over som låg.
bages i ovnen ca 45 min. på 170 grader (varmluft ovn )
server kartofler og brun sauce, og evt. myntegele til.





karakterer:
Opskriften er vist 8238 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu