Kyllingebryst Red Curry

Kyllingebryst Red Curry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jane

Indsendt :     

Ingredienser:
4-5 kyllingebryster
1 bdt.broccoli
1 bdt.forårsløg
1 rød chili peber
1 fedhvidløg
250 g.champignons
1 ds.kokosmælk light
 Kyllingefond
 Red Curry Paste (f.eks. Santa Maria)
1 tsk.rørsukker
 Ris
 
Opskrift:
Skær kyllingebrysterne i mindre stykker. Drys med salt og hvid pebder.
Hak hvidløg og chilipeber.
Rens grøntsagerne og skær i mindre stykker.

Kom lidt olivenolie på en varm dyb pande - wok eller gryde. Svits hvidløg og chilipeber hurtigt. Kom kyllingestykkerne heri og svits på begge sider nogle minutter.
Kom forårsløg og broccoli i gryden, 1-2 tsk. red curry paste kommes i (er stærkt så pas på og nøjs med lidt ad gangen). Tilsæt 2 dl. kyllingefond og 1 ds. kokosmælk - rør forsigtigt rundt, og lad simre under låg ca. 5 min. Kom de de småtskårne champignons i gryden og kog videre nogle minutter -kun lige så broccolien stadig er sprød.

Jævn evt. saucen med en anelse maizenamel og smag til med salt, peber, evt. lidt mere red curry paste, hvis smagen ønskes stærkere og endelig 1 tsk. rørsukker, som fremhæver smagsstofferne.

Server kogt ris til retten og evt. en god flûte.

Velbekomme!





karakterer:
Opskriften er vist 23458 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu